Image
Laden..

Concept, Creatie
& Communicatie

We combineren strategisch denken met praktisch doen en dagen je uit dappere keuzes te maken, want je kunt niet alles voor iedereen zijn. Ja-maar bestaat bij ons niet, het is altijd ja-en. Zo komen we samen tot de kern en kunnen wij vervolgens verder met de creatieve vertaling in logo, huisstijl en communicatiemiddelen. We doen alles wat ervoor nodig is om jouw doelgroepen opmerkzaam te maken en jouw merk te zien en te waarderen. Wij laten jouw merk opvallen!

01
WAARDE & GROEI

Ieder project draait om het creëren van waarde, elk in zijn eigen vorm. Denk aan merkwaarde, of succesvolle actievatiecampagnes. Alles gericht op groei!

02
NIET GEWOON

Op zoek naar 'gewoon'? Wij geloven niet in gewone standaardoplossingen, jouw merk is toch uniek? Wij gaan altijd voor ongewoon goede resultaten.

03
WIJ WERKEN NOOIT

We staan altijd 'aan' en toch werken we nooit. Het creëren van mooie dingen is geen keuze maar een natuurdrift. Ideeën ontstaan altijd en overal.

04
STARTUP MENTALITEIT

Ondanks jarenlange ervaring hebben we nog altijd een startup mentaliteit. Wij zetten alles niet voor niks in beweging, we willen alles om ons heen béter maken!

wij maken jou opvallend

Image

Concept

De essentie van jouw merk in een krachtige en onderscheidende visuele identiteit vertalen.

Image

Creatie

Waar jouw strategie, concept en merkidentiteit samenkomen in communicatiemiddelen.

Image

Communicatie

Zorgen dat jouw merk opvalt en wordt opgemerkt. Samen bepalen we de richting en denken we na over je boodschap.

Heb de samenwerking als heel fijn ervaren. We hadden een uitdaging met een hele krappe deadline. Sander was daarin erg flexibel, bracht snelheid in het proces, zorgde voor een goede afstemming en heeft binnen no-time een mooi resultaat opgeleverd binnen de gestelde deadline!
Review A5 brochure rapportages
Cheyenne Seraus
Kamer van Koophandel
Altijd een fijne samenwerking met goeie discussies, scherpe voorstellen en creatieve resultaten. Flexibel in planning en altijd bereid een stapje extra te doen. Voor wie zoekt naar een partner op het gebied van creatie en advies is Opmerkzaam een uitstekende keuze.
Review creatief resultaat
Jeroen bakker
Sanquin

SAMEN
WERKEN AAN
MOOIE MERKEN

DE KRACHT VAN
samen werken.

Met ons sterk netwerk van uiteenlopende specialisten maakt dat wij breed inzetbaar zijn. Per discipline kleuren we heel bewust binnen de lijntjes van onze expertise, maar werken we wel buiten de gebaande paden. 'Out-of-the box' dus niet, Without-a-box, dat dan weer wel. Wat we het liefst doen is onzelf vastbijten in integrale en crossmediale projecten, waarbij we vanaf het eerste creatieve concept tot en met de uitvoering en begeleiding nauw betrokken zijn. Ook werken we regelmatig als verlengstuk voor mediabureaus en communicatieafdelingen, waar we een deelproject voor onze rekening nemen.

Sander van Eijk
Sander van Eijk
Communicatie & Strategie
Roelof Dijkstra
Roelof Dijkstra
Creative advertising & branding
versterk ons netwerk
Pieter van der Heijden
Digital Marketing Consultant
versterk ons netwerk
Talentvol?
Kom ons versterken!

WIJ ZIJN OOK OPMERKZAAM VOOR JOU.

Profiteer van onze jarenlange ervaring voor de meest uiteenlopende merken. Ook als je het mooiste wereldmerk van de regio hebt, bieden wij diezelfde kwaliteit en aandacht. Want jouw merk is het mooiste merk van de hele wereld.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image